HUDDINGE HEMBYGDSFÖRENINGS ÅRSMÖTE

Onsdag 24 april kl 19:00
Föreningen välkomnar alla medlemmar att delta i mötet.
Efteråt kommer kommunalrådet Malin Danielsson att berätta om byggnationen i Huddinge.
Kaffeservering, gratis inträde.
Huddinge Kulturhus hos Folkes, Stora salen, Sjödalstorget 1.

Visgruppen Gott och Blandat

Lördag 13 april kl 14:00
Gott och blandat med ursprung i 70-talsgruppen Blandat, som gjort TV-framträdanden och spelat in skivor, kommer och spelar sköna låtar av bl a Evert Taube, Nils Ferlin, Cornelis, Fred Åkerström, Ted Gärdestad, Paul Simon samt Beatles. Allt som man känner för att sjunga med i!
Huddinge Kulturhus hos Folkes, Sjödalstorget 1.
Kaffebiljett 40 kr. Insläpp från kl 13:00

Huddinges torp i bilder

Måndag 4 mars kl 14:00
Äntligen! Huddingetecknaren Peka Lundin visar och berättar om alla de gamla torp och byggnader som varit hans motiv under många år.
Klockargården, Kommunalvägen 21.
Kaffebiljett 40 kr
Välkomna!

Ur våra böcker och tidningar

Torsdag 21 februari kl 18:00, insläpp från kl 17:30.
Huddinge Kulturhus hos Folkes, Stora salen,Sjödalstorget 1.
Kaffebiljett 40 kr.

X:ets fresk i Kommunalhuset + film Torsdagen den 22 nov kl 18.00

Åke Blomqvist och kommunarkivarien Göran Johansson berättar. Ingen anmälan. Fritt inträde

Zwing Time band – lördagen den 17 nov kl 14.00 – Folkes-Huddinge kulturhus

Ett kärt återseende för många när de evigt unga grabbarna i Zwing Time Band kommer o lyfter taket av Folkes café med sina sköna jazztoner. Insläpp från kl. 13.00. Kaffebiljett 40 kr

Lördag 13 okt kl 14. Körsång på Folkes m Huddinge pensionärsförenings kör

Nyboda skol- och hembygdsmuseum öppet söndagar från och med 9 september. Utställning: Kafferep

Skördefest på Sundby söndag 23 september kl 12-16

Stuvsta station 100 år

STUVSTA STATION 100 ¯R Utställning i stationshuset 8-9 och 15-16 sept. Öppet från kl 10:00 till 16:00 alla dagarna.
En omfattande historik som berättar om stationens tillkomst och ombyggnad visas tillsammans med massor av gamla bilder. Dessutom en skalenlig modell av stationsområdet som det såg ut på 1940-talet. En trappa upp har Målarstudion konstutställning med motiv från gamla Stuvsta centrum.
Huddinge Hembygdsförening medverkar med bilder och försäljning av Hans Björkmans och Hans Wångbergs fina Stuvstaböcker. FRI ENTRE